wiezijnwijBanner

Wij zijn: Annemarije Feenstra & Carla de Boer

Als leerkracht en intern begeleider in het basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs krijgen wij te maken met kinderen en jongeren die in het dagelijks leven tegen problemen aanlopen. Op school of thuis is er niet altijd de mogelijkheid om intensieve begeleiding te bieden aan deze kinderen. Wij willen graag iets voor hen betekenen en zijn daarom praktijk Z11 gestart.

Annemarije heeft de driejarige opleiding tot Kinder- en jeugdtherapeut gevolgd en een eenjarige opleiding kinderpsychologie. Carla heeft de tweejarige opleiding Gedragsspecialist gedaan. Samen hebben we de opleiding Gedragsexpert bij Via Vinci gevolgd. Wij zijn in het bezit van verschillende certificaten waaronder die van de Kanjertraining. Wij werken op een kleinschalige manier waarbij wij het belangrijk vinden om met zorg, aandacht en oprechte betrokkenheid samen met het kind te werken. Vol enthousiasme stappen wij elk coachingstraject in!

Wij begeleiden het kind om zijn of haar doelen te bereiken en daarmee zijn of haar eigen vaardigheden en kwaliteiten te ontdekken. Voor elke unieke situatie wordt een unieke afstemming gemaakt. De methodieken die tijdens de sessies gebruikt worden zijn altijd afgestemd op het kind.

Als er tijdens of na het lezen van de website nog vragen of onduidelijkheden zijn kunt u altijd contact met ons opnemen!

Hartelijke groet,

Annemarije Feenstra en Carla de Boer

dit zijn wij

Naar Boven